" Lumea este ca o carte, iar cel ce nu călătoreşte citeşte doar o pagină..." - Sf. Augustin
"Suntem cu toţii pelerini în această călătorie, doar că unii dintre noi au hărţi mai bune" - Nellson R. DeMille.

marți, 31 decembrie 2013

2013 în ... 13 fotografii

“O viaţă neexaminată nu merită trăită” - Socrate

A mai trecut un an. J  Bifăm ultima zi din calendar şi îl aşteptăm pe următorul. Acum, când mai sunt câteva ore până la trecerea în noul an, e timpul ca fiecare dintre noi să ne contabilizăm realizările pe anul care se încheie. Pentru mine 2013 a fost un an bun, chiar foarte bun din punct de vedere al călătoriilor şi al pasiunilor. Un an în care am reuşit să bifez pe harta locurilor vizitate încă cinci ţări noi şi multe obiective turistice deosebite. Şi pentru că un an nou începe întotdeauna cu speranţa că ni se vor întâmpa lucruri mai bune, că ni se vor împlini dorinţele şi că vom întâlni persoane alături de care vom trăi momente speciale, a sosit clipa în care să rememorăm toate motivele de bucurie.  Dacă eşti mereu cu gândul la vacanţe te invit să te aşezi comod pe canapea şi să îmi fi alături pentru câteva clipe. Pentru că astăzi voi face bilanţul celor mai frumoase locuri vizitate în 2013 printr-un album foto.
Castelul Rundale - Letonia
Tallin - Estonia
Riga - Letonia
Vilnius - Lituania
Cracovia - Polonia
Varşovia - Polonia
Praga - Cehia
Karlov Vary - Cehia
Palatul  Zwinger  - Germania
Castelul Wawel - Polonia
Gdansk - Polonia
Helsinki - Finlanda
Marea Baltică

Cam aşa a arătat 2013 pentru mine. Au rămas multe destinaţii nedezbătute, multe cuvinte nespuse şi multe fotografii nepublicate. Însă, promit că în 2014 o să vă încânt sufletele cu locuri frumoase şi fotografii pe măsură. Până atunci însă , vă mulţumesc că mi-aţi fost alături şi în acest An şi vă aştept cu drag şi la Anul! Să fiţi sănătoşi, prieteni dragi şi să ne reauzim cu bine în 2014!

La Mulţi Ani! Un an excelent tuturor, cu spor, succese şi satisfacţii!
Cu drag!

8 comentarii:

  1. Excepţionale imagini, frumoase destinaţii! Să ai un an 2014 bogat în momente frumoase, călătorii şi bucurii. La Mulţi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, draga Cora! Anul 2014 sa-ti aduca numai bucurii si vacante minunate! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, Cora! Sa ai un an 2014 asa cum iti doresti si sa calatoresti si acolo unde nici cu gandul nu gandesti (deocamdata).

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! Iti doresc un 2014 cel putin la fel de plin de calatorii, un an plin de impliniri si succese pe toate planurile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi mulţumesc din suflet! Asemenea şi ţie îţi doresc!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...