" Lumea este ca o carte, iar cel ce nu călătoreşte citeşte doar o pagină..." - Sf. Augustin
"Suntem cu toţii pelerini în această călătorie, doar că unii dintre noi au hărţi mai bune" - Nellson R. DeMille.

miercuri, 31 decembrie 2014

2014 în ... 14 fotografii

E 31 decembrie! Anul 2014 îşi "trăieşte" ultimele ceasuri! În câteva ore vom spune adio lui 2014 şi îl vom îmbrăţişa cu speranţă pe 2015! Este vremea concluziilor, ce a fost bine şi ce a fost mai puţin bine în anul ce s-a scurs, cât din ce ne-am propus la începutul anului am reuşit să facem şi cu ce gânduri vom trece în anul următor.

După cum bine ştiţi una dintre cele mai frumoase plăceri ale mele este să călătoresc. Să călătoreşti este cel mai frumos lucru pe care îl poţi face în timpul vieţii bucurându-te alături de cei dragi de peisaje noi,  tradiţii şi minunile naturii. Din acest punct de vedere anul 2014  ar putea fi numit „ anul revederii”. Pentru că 2014 mi-a adus bucuria revederii  destinaţiilor de suflet, el fiind anul în care am redescoperit frumuseţea unor locuri  care m-au îmbogăţit sufleteşte şi m-au făcut să simt o imensă bucurie ori de câte ori am revăzut albumul de vacanţă.  Evident că printre toate aceste destinaţii cunsocute deja s-au strecurat şi câteva locaţii noi, locuri frumoase în care am visat să ajung pentru a imortaliza în imagini cele mai inedite momente. Indiferent că vorbim aici de ţări mai mult sau mai puţin exotice, oraşe maiestuoase, sate cocoţate pe deal sau mici paradisuri pământene, ele sunt bagajul nostru de amintiri, poate cea mai importantă comoară pe care o purtăm cu noi, în suflet. Aşadar, după cum v-am obişnuit a sosit din nou timpul să facem bilanţul celor mai frumoase locuri vizitate în 2014 printr-un album foto.
Monte Carlo - Monaco
Nice - Franţa
Cinque Terre - Italia
Saint Tropez - Franţa
Marsilia - Franţa
San Remo - Italia
Provence - Franţa
Berna - Elveţia
Chamonix - Franţa
Saint - Gervais les Bains  - Franţa
Lublijana - Slovenia
Milano - Italia
Cannes - Franţa
Lyon - Franţa
Lumea e mare, complexă şi în mod cert, extrem de frumoasă. Dacă încă nu ai ajuns într-una din aceste destinaţii poate e momentul să o faci în 2015. Iar dacă alegi alte destinaţii, este la fel de bine. Important este să nu uităm să ne bucurăm de frumuseţea lumii în care trăim şi să călătorim.  Cu ce surprize vine 2015, vom vedea. Până atunci însă, vă mulţumesc că aţi fost alături de mine şi în acest An şi vă aştept cu drag şi la Anul! 

La Mulţi Ani, prieteni dragi! Multe bucurii şi împliniri vă doresc. Şi, bineînţeles cât mai multe călătorii! Drum bun în 2015!

14 comentarii:

  1. In 2014 ai ajuns intr-unele din cele mai frumoase locuri din Europa; multumim pentru toate cuvintele si imaginile pe care le-ai impartasit cu noi. Iti doresc un an 2015 presarat cu calatorii cat mai interesante, sa ajungi in locuri noi sau sa revezi altele dragi. La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc,Liliana! Îţi mulţumesc că eşti alături de mine zi de zi şi mă însoţeşti în toate călătoriile mele!
      Un An Nou minunat iţi doresc! La Mulţi Ani!

      Ștergere
  2. La multi ani, Cora! Sa ai un 2015 incarcat de bucurii, impliniri si multe calatorii minunate!
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani Cora! La cat mai multe calatorii frumoase si-n 2015!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase vederi, cu adevărat motivante. :-) Bravo și la cât mai multe în 2015. :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunate locuri, superbe fotografii. Unele dintre aceste locuri le-am văzut, altele mi le doresc şi mai sunt printre ele şi din acelea pe care aş vrea să le revăd.
    Drum bun şi ţie în anul 2015, inspiraţie şi lumină bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, Simona! Asemenea şi ţie îţi doresc. Să ne încânţi în continuare cu cele mai frumoase fotografii!

      Ștergere
  6. Chamonix - Franţa este unul din cele mai minunate locuri din punctul meu de vedere. Ador Franta si as vizita acesta tara oricand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect de acord cu dv. Am scris un articol detaliat despre această staţiune minunată şi mirificul Mont Blanc! http://corasb.blogspot.ro/2011/07/chmonix-mont-blanc.html

      Ștergere
  7. Wow Cora! Ai ales niste destinatii pe cinste. Berna, Provence, Saint Tropez, Monaco ... viata buna si locuri de vis! Toate sunt pe lista mea, dorinta cea mai arzatoare fiind campurile de lavanda. Sa hoinaresc prin toate locurile acelea paradisiace in ritm linistit.
    Iti doresc ca in 2015 a vezi locuri cel putin la fel de spectaculoase si la final de an lista ta sa fie cel putin la fel de cuprinzatoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa-i! Şi astea nu-s toate, din păcate trebuia să mă rezum doar la 14 imagini. :)
      Despre Provence am povestit într-un articol detaliat pe care ţi-l recomand să-l citeşti . http://corasb.blogspot.ro/2014/08/o-zi-in-provence-mon-amour.html Această zi a fost declarată cea mai frumoasă din această vacanţă.
      Îţi mulţumesc mult! Un an plin de călătorii memorabile îţi doresc şi ţie. Te urmăresc şi abia aştept continuarea circuitului din Turcia. M-am amuzat copios citind primele impresii prezentate într-un mare stil!.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...