" Lumea este ca o carte, iar cel ce nu călătoreşte citeşte doar o pagină..." - Sf. Augustin
"Suntem cu toţii pelerini în această călătorie, doar că unii dintre noi au hărţi mai bune" - Nellson R. DeMille.

duminică, 31 decembrie 2017

2017 în ... 17 fotografii

Doar câteva ore ne mai despart de 2018!  A mai trecut un an și altul vine... Tragem linie de sfârșit de an, este bine! 2017 a fost din nou un an călător, un an în care pașii ne-au purtat prin șase țări străine. Cu siguranță au fost și provocări, însă fiecare provocare este o șansă extraordinară de a învăța ceva nou. Sper că 2017 a fost un an plin de lucruri bune pentru fiecare dintre voi! 
Pentru noi 2017 a fost un an interesant din punct de vedere al călătoriilor, combinat cu ieșiri atât la mare la soare, cât și la munte, cu vizite la pas prin capitale europene, dar și momente de relaxare în stațiuni balneare. Cu ieșiri atât în sezonul estival, cât și în cel hibernal. Așadar, după cum bine știți, a sosit momentul să facem bilanțul celor mai frumoase locuri vizitate în 2017 printr-un album foto. De fapt, anul acesta nu am ales 17 fotografii din 17 destinații diferite, ci 17 fotografii care privindu-le mă fac să mă întorc pentru o clipă, cu gândul, acolo.
Insula Paxos - Grecia
Insula Corfu - Grecia
Insula Antipaxos - Grecia
Insula Corfu - Grecia
Insula Corfu - Grecia
Praga - Cehia
Karlovy Vary - Cehia
Praga - Cehia
Viena - Austria
Praga - Cehia
Bratislava - Slovacia
Praga - Cehia
Praga - Cehia
Praga - Cehia
Praga - Cehia
Budapesta - Ungaria
Budapesta - Ungaria
Privesc în urmă și-mi amintesc cu nostalgie momentele frumoase pe care le-am avut în fiecare călătorie. Rememorez fiecare clipă când am apăsat pe declanșatorul aparatului foto pentru a imortaliza în imagini ceea ce văd, ceea ce simt și mai ales ceea ce trăiesc. Sper ca anul ce vine să fie la fel de bun și darnic cu noi în ceea ce privește călătoriile, chiar dacă toate planurile noastre s-au dus într-o fracțiune de secundă pe apa Sâmbetei. Sigur 2018 vine cu alte destinații surpriză pentru noi! E noul an care vine fără să întrebe, care nu cere socoteală și care are tot felul de responsabilități!
Vă mulțumim că ați fost alături de noi și în 2017. Ne revedem curând, în 2018. Să aveți un An Nou fericit, iar călătoriile să fie pe lista voastră de priorități! Drumuri bune în 2018!
La Mulți Ani, prieteni dragi!

4 comentarii:

  1. Iti doresc drumuri la fel de frumoase si in 2018.
    La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Liliana!
      Un 2018 plin de călătorii îți doresc și ție!

      Ștergere
  2. La Multu Ani si calatorii frumoase in 2018! Poate vom avea pana la urma norocul sa mai facem o excursie impreuna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajută! Trebuie doar să alegem destinația potrivită! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...